24.9.2019. 21:56
Ivanišević Kyrgiosu: Više brini o sebi, manje o Novaku
Više nije ni vijest kada Nick Kyrgios napadne nekoga od kolega ili kada napravi incident na terenu ili van njega.

Najviše na udaru kontroverznog Australijanaca je najbolji teniser svijeta - Novak Đoković.

O tome je za britanski Telegraph govorio Goran Ivanišević. Hrvat, koji je član Novakovog tima, poručio je Kyrgiosu da bi bilo bolje da brine o sebi jer na način na koji se trenutno ponaša teško da može da razvije nesporni potencijal.

"Novak mu nije ništa loše učinio i zato bi on trebalo da vodi računa o sebi, jer je do sada već mogao da bude među petoricom najboljih tenisera i da ima makar neki Grand slam trofej", poručio je Ivanišević i dodao:

"Međutim, s ovakvim stavom, nikada neće osvojiti Grand Slam, a dobro bi bilo da sve to promijeni, ne samo zbog njega, već zbog tenisa uopšte", rekao je Goran Ivanišević, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana