31.10.2019. 21:32
Teniser nakon poena divljački udario reketom sudiju: Arbitar odmah pao na pod
Nezapamćen incident dogodio se u meču drugog kola ATP challengera u američkom Charlottesvilleu kada je američki teniser Michael Mmoh reketom udario linijskog sudiju i tom prilikom ga povrijedio.

Moh je gubio 6:3, 4:1 od Barbadosa Dariana Kinga, a nakon izlaska na mrežu Mmoh je pogriješio, što ga je razbjesnilo, te je reket iz sve snage bacio u stranu gdje se nalazio nesretni sudija.

Linijski sudija od jačine udarca je jauknuo i pao na pod, nakon čega mu je pružena medicinska pomoć. Mmoh je, naravno, automatski diskvalificiran, a izvjesno mu prijeti duga suspenzija sa ATP toura, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana