25.12.2019. 21:07
''Bez obzira na to što Novak napravi, on nikada neće biti Rafa ili Roger''
Bivši američki teniser Jim Courier žali zbog jedne stvari Novaka Đokovića.

Courier kaže da je srpski teniser dominirao u prethodnoj dekadi, međutim da to nije dovoljno navijačima.

“On je potpuno, bez dileme, igrač dekade. Malo je tužno što je relativno potcijenjen u poređenju sa svim što je napravio. Đoković je dominirao iz sjenke Rafe i Rogera, koji su također odradili dosta toga dobrog”, kaže Courier.

Slično razmišlja i bivši Federerov trener Paul Annacone.

“Bez obzira na to što Novak napravi, on nikada neće biti Rafa ili Roger. Oni imaju veoma različite crte ličnosti. Kada pogledate brojke, jasno je da je on bio najbolji u ovoj dekadi, ali sve mi to govori da što god Novak napravio, nikad neće biti tretiran kao Roger i Rafa”, istakao je Annacone, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana