23.7.2021. 9:53
Džumhur danas protiv Gasqueta u četvrtfinalu turnira u Umagu
Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur danas će igrati meč četvrtfinala turnira serije ATP 250 u Umagu, vrijednog 481,270 eura. Sarajlija, koji je trenutno 127. igrač ATP liste, u četvrtfinalu će igrati protiv francuskog veterana, 59. igrača svijeta Richarda Gasqueta.

Gasquet i Džumhur su se susreli 2018. godine na turniru u Montpellieru, a tada je Francuz slavio rezultatom 2:0 (6:4 i 6:2). Džumhur je u prvom kolu bio bolji od Čeha Filipa Horanskyja 2:0 (6:4, 6:3), dok je u drugom savladao Italijana Marca Cecchinata 2:0 (6:3,6:1). 


(FENA)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana