25.1.2019. 14:47
Jelena Karleuša će tužiti Ognjena Vranješa: Znamo da joj je Vranješ mjesecima prijetio da će joj uništiti brak
Jelena Karleuša u žiži je javnosti zbog afere sa Ognjenom Vranješem, a skandal iz dana u dan poprima sve veće razmjere, prenosi Express.

Piše: Haris Ahbabović

Ono što je kako saznaje Svet sljedeći pjevačicin korak je krivična prijava protiv Vranješa.

Karleuša je naime zbog stresa koji je tokom cijele afere pretrpela riješila da protiv Vranješa podnese krivičnu prijavu i parničnu tužbu, a glavni razlog je to što je Vranješ u medijima i na društvenim mrežama pričao da je bio u vezi sa pjevačicom, ali i plasirao fotografije za koje je tvrdio da ih je Karleuša slala, prenosi Svet.

– Mi koji poznajemo Jelenu, znamo da joj je Vranješ mjesecima prijetio da će joj uništiti brak, i sada je krenuo u ofanzivu sa namjerom da to i uradi, ali mu nije uspjelo, tako da ona ne očekuje da će se on smiriti ni u budućnosti– ispričao je izvor blizak pjevačici za ovaj list.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana