20.3.2019. 11:55
"Plakala sam. Cijela naša porodica je propatila. Gagija je boljelo što ne može da pomogne Luni"
Anabela Atijas progovorila je o manje poznatim detaljima koji se tiču njene kćerke Lune Đogani, prenosi Express.

Piše: Haris Ahbabović

Pjevačica se iz straha da njena kćerka ne naudi sebi, obratila doktorima, koji su joj ukazali stručnu pomoć poslije teškog raskida sa Slobom Radanovićem.

-Iz straha da ne digne ruku na sebe sam joj potražila pomoć. Nije sramota biti psihički nestabilan zato što si doživio tešku bol. Uvijek volim da kažem da mi koji pijemo lijekove, to radimo zbog drugih koji to ne rade, jer su nas neki od njih doveli do tog stanja- rekla je Anabela.

-Plakala sam. Cijela naša porodica je propatila. Gagija je boljelo što ne može da pomogne Luni, a potom je gledao kroz šta naša druga kćerka Nina prolazi. Ona je doživljavala neprijatnosti u školi - priznala je pjevačica.

- Željela sam samo da popijem nešto alkoholono i utrnem, da na tren sve zaboravim - rekla je Anabela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana