26.3.2019. 21:30
Milijana pred ulazak u ''Parove'' otkrila kako će reagirati ako se neka učesnica bude motala oko Milojka, a evo šta on kaže o Eri Ojdaniću
Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) od večeras će postati učesnici rijaliti šoua "Parovi".

Neposredno pred ulazak u vilu "Parova" Milojko i Milijana otkrivaju da nemaju tremu, ali da im najveći strah predstavlja zatvoreni prostor.
 
Milijana nije krila ni to da će u rijalitiju pokazati izljeve ljubomore ako se neka učesnica bude motala oko njenog Milojka.

- Ja mogu baš dosta da trpim, ali kad me neko baš iznervira, to je kraj, onda poludim. Ako bi se neka motala oko njega, e onda bih bila ljubomorna - rekla je Milijana, prenosi Avaz.

S obzirom na to da je Era Ojdanić nedavno iznio brojne komplimente na Milijanin račun, Milojko kaže da će se za svoju izabranicu boriti u koliko joj se pjevač bude udvarao i pokušavao da je osvoji.

Kontroverzni par je priznao i to da bi najsretniji bili kada bi Milijana tokom rijalitija ostala trudna.




(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana