13.5.2019. 18:02
Nevjerovatan tekst "Mirrora": Pjevačica Beyonce nije sestra od Solange, nego majka i rodila ju je sa samo 12 godina
Beyonce je jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu, a sada su strani mediji iznijeli teoriju koja baš i nema veze sa zdravim razumom.

Piše: Haris Ahbabović

Pjevačica je tema bizarne teorije zavjere, jer, kako "Mirror" tvrdi, ona je rodila svoju "sestru" Solange kada je imala 12 godina te je starija sedam godina u odnosu na ono kako se predstavlja. Jasnije rečeno, Solange zapravo, prema toj teoriji, nije njena sestra, nego njena kćerka.

Ove glasine pokrenuo je saradnik od poznate pjevačice, koji je s njom radio četiri godine. Navodno je Beyonceina rodica potvrdila da je Solange njena kći, te da je Beyonce zapravo rođena 1974. godine.

Ove navode dodatno potpisuje i izjava Gabriel Union, koja je izjavila da se ona i Beyonce poznaju iz tinejdžerskih dana, ali ako je Beyonce, navode strani mediji, zaista rođena 1981., to je malo vjerovatno jer je između njih velika razlika u godinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana