9.8.2019. 22:00
Na trudnu repericu ispalili 14 metaka, a nijedan je nije okrznuo
Trudna reperica Jang Majami (Yung Miami, 25) bila je na meti stravične pucnjave koja se dogodila ispred studija u Majamiju.

Reperica, koja je u poodmakloj trudnoći, izlazila je iz muzičkog studija kada su na nju pucali nepoznati napadači iz automobila u pokretu.

U Amerikanku, čije je pravo ime Kareša Braunli (Caresha Brownlee), ispaljeno je čak 14 metaka ispred studija, prenosi Avaz. 

Pravim čudom reperica nije povrijeđena, kao ni beba.

Policija, kako prenose američki mediji, traga za napadačima.

Jang Majami i popularni reper Kodak Blek (Black) bili su u vezi, a pošto je on trenutno u zatvoru, snimio je pjesmu u kojoj je optužuje za preljubu samo nekoliko dana prije pucnjave.


(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana