16.8.2019. 8:57
Nije Lady Gaga: Američki mediji objavili sa kojom je poznatom ženom Bradley Cooper prevario Irinu Shayk
Američki mediji donijeli su priču oko nevjere glumca Bradleyja Coopera koji se nedavno razišao sa ruskom manekenkom, Irinom Shayk, sa kojom ima i dijete.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, u cijelu priču je uključena nekadašnja supruga Bena Aflecka, glumica Jennifer Garner, te je ona ta "famozna" osoba sa kojom je Coopera varao svoju izabranicu, a ne pjevačica Lady Gaga, kako se ranije pisalo.

Američki mediji pišu da je Garner viđena kako se tajno sastaje sa Cooperom u njegovom domu u Los Angelesu. Glumica je navodno u nekoliko navrata posjećivala kolegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana