12.10.2019. 22:29
Kod Kristine po mandarine došao i zagrebački gradonačelnik
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posjetio je štand Kristine Penave, poznatije i kao Kristine Mandarine, koja je danas ponovo prodavala mandarine na štandu, no ovaj put nije privukla toliko pažnje.
Najpoznatija hrvatska prodavačica mandarina za gradonačelnika je imala i molbu, barem sudeći po objavi na Facebook stranicama stranke. 

- Popularna prodavačica Kristina zamolila predsjednika Stranke rada i solidarnosti i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića za fotografiju - napisali su iz stranke uz snimku.

Sudeći po kratkoj snimci, Bandić je 20-godišnjakinji ispunio želju, no na štandu se nije zadržao dugo te je otišao bez vitamina.

Kristina je počela prodavati mandarine u 9 ujutro, no tamo nismo zatekli ni približnu gužvu kakva je vladala pred njezinim štandom prije desetak dana, prije nego što je odlučila dati otkaz. Kristina je danas otkrila kako je obasuta poslovnim ponudama te da zasad razmatra neke od njih. 

(Alen Avdić)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana