10.12.2019. 8:52
Milica Pavlović otkrila koji joj je glumac posebno privlačan
Milica Pavlović priznala je da postoje muškarci koji je interesuju, a dio su show-biznisa.

Postoje muškarci koji su mi se*sepilni, a dio su show-biznisa. Ja dosta njih volim, recimo Vuk Kostić, Viktor Savić, Miki Damjanović – objašnjava Milica i dodaje da joj je ipak jedan glumac posebno privlačan:

Dosta njih volim, ali evo, recimo, Miloš Biković mi je simpatičan.

Milica je priznala da postoji i jedan muškarac koji joj dolazi u snove.

Postoji jedan poznati muškarac koga sanjam. Ne bih smjela da kažem ko je u pitanju, letjelo bi perje. Ali samo ga sanjam i onda ništa – kroz osmjeh prepričava pjevačica i otkriva zašto ne priča o svom emotivnom životu:
Kada budem imala nešto pametno da kažem, naravno da ću to podijeliti, prvenstveno sa vama. Sada je prosto mirno more, piše “Kurir“.

Milica važi za jednu od najse*sepilnijih pjevačica na estradi, a često dobija komplimente i od svojih kolega, ali kako sama kaže sve je na nivou iskrenog drugarstva.

Ne udvaraju mi se kolege, ali je istina da mi često udijele komplimente. Mislim da je to sve zbog moje energije, koja im prija, pa mi često kažu da sam lijepa, najbolja u poslu i tako dalje. Evo, recimo, Darko Lazić me baš prije neki dan zvao i rekao:

Sanjao sam te i zato te zovem samo da ti kažem da si najbolja i da te brat mnogo voli“. Tako da mislim da kolege vole tu moju energiju i način na koji postupam u poslu, kao i kako se ophodim prema njima – iskrena je Pavlovićeva.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana