15.12.2019. 19:22
Rozga: Slobodna sam, fali mi muški zagrljaj
Jelena Rozga je jedna od najljepših i najpoželjnijih pjevačica u regionu. Ipak, sama je i pored činjenice da je mnogi muškarci žele kraj sebe.

“Ljubavi nema. Slobodna sam, ali da vam pravo kažem, nekako sam se ušuškala u ovo stanje. Naravno da mi nedostaje ljubav, fali mi zagrljaj, fali mi topla riječ, da mi neko kaže da me voli, da mu pripadam”, kaže lijepa Splićanka i dodaje šta muškarac mora da posjeduje da bi mu se predala:

“Mora tu biti osjećaj da ti je lijepo s nekim, da se razumijemo i volimo uvijek i u svim situacijama, i kad nestane struje, dok sjedimo uz ‘šteriku’. E, takav osjećaj želim pored svog muškarca”.

Jelena je kaže da je oguglala na pitanja kada će se udati i postati majka.

“Oguglala sam na to. Moram priznati da imam sreću da me, kako dugo nisam objavila nešto novo, sad više ne pitaju kad će nova pjesma, nego kad će nova beba. (smijeh)”, iskrena je pjevačica, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana