13.1.2020. 19:46
Vranješ: Karleuša me nije prijavila policiji, sve je izmislila
Fudbaler Ognjen Vranješ tvrdi da je pjevačica Jelena Karleuša izmislila da ga je prijavila policiji prije nekoliko dana, kad je obavijestila javnost o tome preko društvenih mreža.

Fudbaler je za Kurir ispričao da je on provjerio ove njene navode, da se sve ispostavilo kao laž i da mu je jasno zbog čega je to uradila.

"Ne znam šta je dotična željela time da postigne, ali u policiji ne postoji nikakva prijava. Sve je izmislila i slagala jer je bolesna osoba", poručio je sportista.

Podsjetimo, "mala od velikog skandala" je prije nekoliko dana na Instagramu objavila da je morala da pozove policiju jer je ispred njene zgrade bio upravo Vranješ.

"Obezbeđenje me je obavestilo da je osoba po imenu Vranješ O. viđena u kolima ispred moje kuće. Zbog bezbednosti moje dece i lične ugroženosti, obavestila sam policiju. Ne bih takvim pojavama u 2020. godini više davala na značaju. Ja sam obavestila javnost, dalje nek se policija time bavi. Što se mene tiče, nek crknu u najgorim mukama svi! Srećna Nova godina",  napisala je Karleuša u četvrtak.

Ona se poslije ove objave više nije oglašavala, a ubrzo je i obrisala saopštenje. Ognjen je istog dana, nakon samo nekoliko sati, dao svoj odgovor Jeleni, takođe preko društvenih mreža. 

"Ne volim da pišem javno, ali vidim da bolesnica pominje moje ime. Imam utakmicu u nedjelju, tako da nije moguće da sam se nalazio u blizini kuće dotične nakaze! Idi, liječi se, bolesnice, i ostavi se mog života, pošto je tvoj toliko bijedan i očajan",  napisao je Vranješ, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana