16.4.2020. 8:27
Severina nakon hašenja: Neće se ponoviti
Severina Kojić prekršila je policijski sat sinoć u Beogradu. Srbijanski mediji pisali da se posvađala s Igorom Kojićem, mužem te istrčala na ulicu i tako prekršila policijsi sat, Severina je nakon početnog šoka i izalska iz policijske stanice sve objasnila.

- Po nalogu dežurnog sudije za prekršaje, bit ću procesuirana u skraćenom postupku. Za kršenje policijskog sata, kod sudije za prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara. Ukoliko budem ponovila ovaj prekršaj čeka je kazna zatvora. Do toga neće doći zasigurno -  rekla je pjevačica. 

Podsjetimo, pjevačica Severina Kojić zaustavljena je sinoć oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u ulici Partizanske avijacije u Beogradu. Inače, Severina je samo dan prije privođenja pozvala one koji je prate na društvenim mrežama da ostanu u svojim kućama.

(Nermana Crnčalo)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana