14.5.2020. 12:42
Božo Vrećo uskočio u omiljene farmerice: Stoje mi mrakčina, opet na svojoj kilaži od 60 kilograma
Božo Vrećo uskočio je u farmerice pa istakao da je “opet na svojoj kilaži”, ali njegove izvajane noge “ukrale su kadar”.

Pjevač je zatim istakao da je do savršene linije došao izbacujući sve ono nepotrebno, te svakodnevno unoseći bijelu ribu, kao i to da se nada da će ostalo doraditi u teretani, piše Express.

Opet na svojoj kilaži 60 kilograma. Farmerice rijetko nosim ali ove stoje ‘mrakčina’. Znate kad imate one jedne omiljene farmerice pa ih svuda sa sobom nosite, e meni su to ove– poručio je putem Instagrama on.



(Admir Oručević)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana