12.7.2020. 20:13
Polugola Karleuša izazvala lom na Instagramu
Pjevačica Jelena Karleuša objavila je nove fotografije na Instagramu zbog kojih će mnogo muškarci morati da potraže savjete ljekara!

Iako su neke druge pjevačice ranije počele da objavljuju fotografije u kupaćim kostimima, pa se za njih pisalo da su otvorile sezonu bikinija, Jelena Karleuša svojom provokativnošću definitivno dominira i ove sezone.


Nova fotografija koja se pojavila na njenom profilu na Instagramu napravila je pravi rusvaj na ovoj društvenoj mreži.

Na njoj Karleuša sjedi na bazenu u minijaturnom bikiniju plave boje zbog koga se svim njenim praiocima pomutilo pred očima.


Dok gornji dio kupaćeg kostima prekriva samo bradavice, minijaturne gaćice više su otkrile nego što su pokrile.

Na sve to, Jelena senzualno i bezobrazno liže sladoled flertujući sa kamerom koja ju je fotografisala.



(Nermana Crnčalo)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana