13.7.2020. 20:05
Severina ponovo u ljubavi sa bivšim: Evo šta ih je odalo
Pevačica Severina Kojić u Subotu je imala nastup u splitskom klubu, gdje je po prvi put pjevala nakon višemjesečne pauze zbog koronavirusa.

“Toliko dugo nisam pjevala, da sam zaboravila kako je to”, rekla je Seve na samom početku, a zatim zapjevala svoj hit “Bred Pit”.

Na jučerašnjem nastupu veliku pažnju privukao je Severinin nekadašnji menadžer, Tomica Petrović, sa kojim je neko vrijeme bila u svađi, a sada je navodno obnovila saradnju sa njim, prenosi portal 24sata.hr.

Po svemu sudeći, njih dvoje su uspjeli da riješe sve što su imali nakon godinu dana svađe, te je Petrović ponovo postao jedan od najbliskijih Severininih ljudi.

“Kad izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kad izgubite čovjeka koji vas je volio, a vi zabrljate, to je najgore. Primjerice, da mi moj Tomica, prekrasan čovjek, kaže zbogom, bila bih očajna”, rekla je pjevačica o njemu.





(Nermana Crnčalo)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana