23.7.2020. 12:10
Severina više ne nosi prsten od Igora Kojića
Severina Kojić je u subotu imala nastup u Splitu, a tom prilikom primjećeno je da na ruci nema prsten koji joj je dao suprug Igor Kojić. Ovim potezom poznata Splićanka je podgrijala glasine da se razvodi, odnosno sada zbog tog prstena svi pričaju da se razvela od Igora Kojića.

Inače, na tom koncertu je bio i Tomica Petrović, njen nekadašnji menadžer sa kojim je, kako pišu hrvatski mediji, bila u svađi, a sada su se pomirili.

Inače, pjevačica se prije devet godina hvalila "Cartierovim" nakitom koji joj je darovao bivši partner Milan Popović. Prsten iz kolekcije "Love" od ružičastog zlata s plavim, žutim i ružičastim safirima, zelenim i narandžastim granitom te ametistom Popović je platio 50.000 eura. Severina je rekla da je to zaručnički prsten koji joj je uspješni bizmismen kupio, a on je nakon njihovog prekida tvrdio da joj je prsten darovao jer ga je pjevačica dugo želela.

Bivši partner Popović poklonio joj je i prsten od bijelog zlata s briljantima, koji stručnjaci procenjuju na 30.000 eura.

Već mjesecima se piše da se Igor i Severina malo razvode, pa se ne razvode.

Naime, njih dvoje su se prvo otpratili sa Instagrama, a Igor Kojić je postavio fotografiju na kojoj su on i Severina u narodnoj nošnji. U toj objavio želio je da prikaže kako izgleda brak sa Severinom i ko je njihov “pokrovitelj”, kako je tvrdio, međutim ubrzo je uslijedio komentar od Seve:

-Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je Severina sa svog zvaničnog naloga, a Igor je brzo obrisao ovu objavu.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana