26.7.2020. 8:45
Šta je Maya Berović otela od Severine
Tomica Petrović vratio se u Severinin (48) tim kao njen stari-novi menadžer, ali ne i modni stilist Petar Trbović, koji je sa Sevkom radio 12 godina.

Dao joj je otkaz u jeku priprema turneje "Dobrodošao u klub", navodno zbog nenalaženja zajedničkog jezika sa Igorom Kojićem (32), koji joj je nakon Tomice postao menadžer.

Nakon koncerta u Splitu, Trbović je prozvao njene nove stiliste za krađu ideja za outfite. Međutim, nedavno je počeo stilizirati pjevačicu Mayu Berović(33).

Zanimljivo je da su pjevačicu Mayu Berović prozvali Sevinom najvećom rivalkom nakon što je prošle godine za svirku u Užicama prodala deset puta više karata od poznate Splićanke na Zlatiboru, koja ih je prodala svega 300.

- Severina je žena koja ima mnogo hitova, sjajno izgleda za svoje godine i ima karizmu kojom plijeni pozornost. Slušala sam neke pjesme s novog albuma, imam nekoliko favorita. O popularnosti ne želim suditi, svaka od nas ima svoju publiku - rekla jednom prilikom Maya.




(Nermana Crnčalo)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana