3.9.2020. 15:55
Popularna Hurem ponovno trudna, krije ko je otac djeteta
Glumica Meryem Uzerli, najpoznatija po ulozi Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, očekuje drugo dijete, prenose turski mediji.

"Trudna sam pet mjeseci. Ako sve bude u redu, u januaru ću roditi djevojčicu. Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu porodicu", rekla je Meryem za medije.

Glumica ima šestogodišnju kćer Laru koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom, međutim, prije rođenja djevojčice par je prekinuo sve kontakte.



Glumica privatni život krije od javnosti, tako da nije htjela otkriti ni ko je otac djeteta koje očekuje, iako je jednom prilikom izjavila da je sretno zaljubljena.

Šuška se da bi njena nova ljubav i otac djeteta mogao biti kolega Çağlar Ertuğrul, a uskoro će raditi zajedno i na filmu o bombardiranju Srbije 1999. godine. Çağlar je izričito tražio da radi s Meryem.


to shave or not to shave... (📷: @cemtalu )

A post shared by Caglar Ertugrul (@caglarertugrul) on


Glumica, čija je majka Njemica, zbog zdravstvenih problema iz Turske se preselila u Berlin, gdje je nedavno pokrenula i vlastiti biznis. Naime, otvorila je prodavnicu zdravih slatkiša u centru Berlina.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana