15.9.2020. 19:28
Hanka Paldum dobila spor: Nije tačno da je mučila Gorana Goluba
Diva sevdaha Hanka Paldum objavila je na društvenim mrežama da je skinula ljagu sa sebe, tako što je Kantonalni sud u Sarajevu donio presudu da su joj Duško Tomić i Goran Golub dužni isplatiti naknadu u iznosu od 4.000 KM zbog duševne boli.

Podsjetimo, Goran Golub je tvrdio da ga je Paldum 1993. godine maltretirala u zatvoru "Silos" na Igmanu.

Njen status prenosimo u cijelosti:

"Obavještavam sve one koji poštuju  moj lik, djelo, moju karijeru i sve što sam u životu radila, kako sam najzad sa svog imena skinula stigmu i ljagu, nanesenu mi prije nekoliko godina, od  strane  Duška Tomića i Gorana Goluba, za navodno maltretiranje Gorana Goluba! Takve gnusne laži  iznesene o meni opovrgnula sam pravosnažnom presudom suda, koju također objavljujem. 

Svi koji  su upoznali moju malenkost, znaju da pripadam onoj kategoriji ljudi,  koji čovjeka gledaju kao dobrog  ili lošeg, a ne kojoj naciji pripada! To je moj svjetonazor i tako sam odgajana. 

Dobijajući satisfakciju za nanesenu duševnu bol, želim samo jos reći, da ne mogu da shvatim, da postoje takvi ljudi, koji lažima i prljavom neistinom nasrću na moral i etiku, u konkretnom slučaju na mene. 

Bog najbolje zna, ko su Duško  Tomić i Goran Golub, a ko je Hanka. Neka im on sudi, za neljudski čin i blaćenje mog imena. Pravda je spora ali dostižna. Hvala svima koji su mi davali podršku. Nije bilo lahko, ali dobar je osjećaj da sam, hvala Bogu, porazila dvojicu loših ljudi i njihovu nakanu da me osramote. Hvala i Sudu koji je donio odluku o mojoj nevinosti", poručila je Hanka Paldum.

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana