29.9.2020. 21:13
Prva fotografija sa sinom: Amel i Davud Tuka stigli kući
Amel i Amina Tuka 23.09. postali su sretni roditelji dječaka, a to je medijima potvrdio i Jasmin Ligata, Tukin PR menadžer, koji je također potvrdio i da se Amina porodila u Veroni. Prije nekoliko mjeseci Amina je samo za naš magazin potvrdila vijest o trudnoći te je tom prilikom kazala:


– Nismo planirali još podijeliti ovu informaciju, ali ste me uhvatili na prepad (smijeh). Trudna sam i, hvala Bogu, osjećam se dobro.


No, danas je na Amelovom Instagram profilu osvanula nova fotografija na kojoj atletičar pozira sa sinom u dječijim kolicima.

– Dobrodošao kući sine moj – napisao je Amel na svom Instagram profilu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana