11.10.2020. 19:20
Seli li se Džejla Ramović u Beograd?
Srednjoškolski dani pjevačice Džejle Ramović bliže se kraju, a ona je u emisiji ''Grand magazin'' otkrila kakvi su joj planovi za budućnost.

-Svi me pitaju da li ću se preseliti u Beograd, ali ne znam. Sigurno je da negdje hoću, jer planiram da studiram, a gdje će to biti, nisam još odlučila – kaže Džejla.
 

Kako završava srednju ekonomsku školu, logično je bilo da i studije započne u istom smjeru.

-Upisaću ekonomiju, neki smjer, jer to učim u srednjoj.


A na pitanje da li može da se zamisli kao ekonomista, pjevačica kaže:

– Navikla sam se da radim ovo, ali ne znam šta mi život nosi, pa mi možda baš ta ekonomija donese nešto što želim da radim. Nije sigurno da ću se uvijek baviti pjevanjem.





(Nermana Crnčalo)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana