18.11.2020. 22:18
Ako želite da vam Teodora Džehverović čestita rođendan, to će vas koštati 500 eura
Naime, dok se većina estradnih ličnosti žali na manjak zarade tokom pandemije koronavirusa, pa čak i na nemaštinu, budući da zbog novih mjera ne mogu da nastupaju, Teodora Džehverović pronašla je drugi način da nadonkadi finansije.


Na Instagram profilu osvanula je grupa koja nudi usluge popularnih pjevača i pjevačica, tako što za vrtoglavu sumu, svi mogu naručiti ličnu čestitku za rođendan od njih samih, što je šokiralo pratioce ove društvene mreže do mjere da ih je zanimalo koliko ova zadovoljstvo košta.

- Dobar dan, zanima cijena ovih čestitki, konkretno Teodore Džehverović. Hvala - upitala je jedna zainteresirana mušterija.


Ako želite da vam Teodora Džehverović čestita rođendan, to će vas koštati 500 eura

- Poštovana Ana, cijena personalizovane poruke od Teodore je 500e, srdačan pozdrav - odgovorili su sa profila volshy.official, koji nudi usluge personaliziranih čestitki.


Tako da, ako želite da dobijete ličnu čestitku od Teodore, morate izdvojiti prosječnu platu u BiH, što je sudeći po komentarima neshvatljivo sa obrzirom da smo svi svjedoci krize tokom pandemije koronavirusa.


(Nermana Crnčalo)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana