25.11.2020. 15:53
Meghan Markle izgubila bebu
Meghan Markle, 39 otvorila je dušu i otkrila kako je u julu ove godine izgubila bebu, prenosi "Mirror". Za "New York Times" je rekla kako je njen suprug, princ Hari (Harry, 36), bio slomljen, no pružio joj je podršku i bio uz nju dok je boravila u bolnici.

- Bilo je to julsko jutro koje je počelo uobičajeno kao i bilo koji drugi dan. Napravila sam doručak, nahranila psa, uzela vitamine. Kosu svezala u rep. Onda sam Archie promijenila pelenu i osjetila grč. Spustila sam se na pod s njim u naručju i pjevušila uspavanku kako bismo oboje bili mirni. Iako je bila vesela melodija, osjećala sam da nešto nije u redu - započela je Meghan.


- Znala sam. Dok držim prvorođeno dijete, gubim drugo. Nekoliko sati kasnije, ležala sam u bolničkom krevetu i držala supruga za ruku. Oboje smo bili u suzama, osjećala sam njegovu bol. Zurila sam u hladne bijele zidove, a oči su mi bile staklene. Pokušala sam shvatiti kako ćemo se nositi s ovime... - dodala je Meghan.

Princ Harry i Markl nisu nikad potvrdili da čekaju drugo dijete, iako se u britanskim medijima o tome nagađalo. Nekoliko mjeseci nakon gubitka bebe Meghan je podijelila svoju bol.
 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana