25.1.2021. 13:07
Uhapšen Aca Lukas, mediji u Srbiji pisali da mu je rađen test na drogu i da je vrijeđao policajku
Nakon što je pjevač Aca Lukas priveden sinoć u rutinskoj kontroli na Banjici, oglasio se za srbijanske medije i otkrio šta se dogodilo.

Piše: Haris Ahbabović

- Ništa tu nije sporno. Pustili su me, nisam više u policiji. Malo sam više popio alkohola i priveli su me. Kao i svaki drugi građanin odgovarao sam za svoje postupke. Sada je sve u redu - rekao je Lukas.

Podsjećanja radi, pjevača je sinoć policija zaustavila i priveden je u stanicu. Kako je pisao "Kurir", Aca je navodno  bježao od policije. 

Druga patrola uspjela je da zaustavi Lukasa, ubrzo je urađen alkotest koji je potvrdio da ima alkohola u krvi.

Zatim je rađen test na drogu. Policajka je pokušala da ga zaustavi, ali je Lukas bio bahat i vrijeđao je policiju, kako piše pomenuti list.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana