4.7.2021. 18:09
Tema o kojoj bruje mediji: Svoje mišljenje o Sadiku Hasanoviću dao je i Aca Lukas
Nekadašnji član žirija oivog takmičenja, Lukas je na svoj način prokomentirao sve o čemu bruje mediji u regionu posljednjih dana

Nakon što su mediji u Srbiji proglasili mladog Sadika Hasanovića, pjevača takmičenja “Zvezde Granda” “mrziteljem Srba”, u njegovu odbranu dijelom je stao Aca Lukas.

Nekadašnji član žirija oivog takmičenja, Lukas je na svoj način prokomentirao sve o čemu bruje mediji u regionu posljednjih dana.

– Imamo mi mnogo gorih koji su prije njega pjevali o tim temama, a niko prstom nije mrdnuo. Sada se digla tolika dževa oko dečka koji to uopšte nije zaslužio, štaviše on takve pjesme nije pjevao za vrijeme takmičenja – rekao je Lukas.

Podsjetimo, Sadik je nakon finala ovog takmičenja izložen neviđenim udarima medija na njega i njegovu porodicu i zbog fotografije s Naserom Orićem, ratnim komandantom Srebrenice te zbog navodnih snimaka na kojima s ocem pjeva ratne pjesme.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana