3.8.2021. 15:44
Max Kruse zaprosio djevojku pred kamerama, a onda se javila ljubavnica: Imao je aferu sa mnom, a sada želi oženiti nju
Napadač fudbalske olimpijske selekcije Njemačke i Union Berlina, Max Kruse, nedavno je pred kamerama zaprosio djevojku nakon pobjede 3:2 nad Saudijskom Arabijom na OI u Tokiju, koja kasnije Elfu nije mnogo pomogla jer su eliminisani već u grupnoj fazi turnira.

Naime, na Kruseovoj majici pisalo je "Volim te, hoćeš li se udati za mene". Majicu je obukao ispod dresa, kleknuo na koljeno, te u kameru ponovio pitanje.

Nije prošlo mnogo, a iz tabora Njemačke je stigla informacija za Krusea da je djevojka Dilara rekla veliko DA. 

Međutim, Kruse se našao u problemima s obzirom da se nakon toga pojavila druga djevojka, model Vanessa Mariposa, koja je javno izjavila da je ona Kruseova ljubavnica i da su provodili određen period u Dubaiju.

- Imao je aferu sa mnom, a sada želi oženiti nju. Ne mogu vjerovati! Upoznali smo se u Dubaiju, nazvao me u "Vilu 5005" koju je iznajmio u sklopu hotela i rekao mi da je slobodan, pa smo proveli nekoliko dana zajedno. Imali smo seks. Da sam znala da ima djevojku ne bih bila s njim. Nakon toga se više nismo vidjeli, ali smo se telefonski čuli do februara ove godine. Još uvijek imam njegovu majicu kod kuće, kazala je Vanessa.

(H. Ahbabović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana