17.8.2021. 10:30
Prvu noć Božo Vrećo, sinoć oni: Amar i Ella Halimić napravili pometnju na red carpetu SFF-a
Među zvanicama koje su prodefilovale crvenim tepihom, definitivno najveću pažnju sinoć su privukli nekada aktuelni Sarajevski fotomodel Amar Aki Halimić i njegova sestra Ella Halimić, nekadašnja klaberka grada Sarajeva. Halimići, inače od ranije poznati po skandalima, ali ovoga puta dvojac je ipak privukao pažnju publike i medija drukčijim potezom. Ella zanimljivom odjevnom kombinacijom i porukom kojom su nas oboje željeli podsjetiti na duhovnost, a Amar porukom ispisanom na majici.

Bivša Sarajevska starleta, sinoć se pojavila u dugojoj haljini. Ella je u ruci nosila bijelu ružu kao znak mira, a njen brat inače trenutno tik-toker pokazao je majicu sa ispisanom porukom. Poruka koja je privukla pažnju prisutnih glasi "ja nisam tijelo koje ima dušu nego duša koja ima tijelo". Da podsjetimo, nekada prva starleta Sarajeva, danas je uzorna majka dvoje odrasle djece.

 

Miljenik žena, njen brat Amar u regionalnim medijima je postao poznat kao poželjni neženja, a na trenutno aktuelnoj platformi tik-tok na nalogu broji čak na stotine hiljada pregleda i pratioca. Omladina izgleda voli ovakve ljude. 

Prisjetimo se i toga, na noć otvorenja SFF-s, sličnu pometnju na crvenom tepihu napravio je izvođač sevdaha Božo Vrećo pojavivši se u dugoj elegantnoj haljini. 


(Amer Mujezinović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana