17.8.2021. 20:13
Oglasio se Jala Brat nakon zabrane ulaska u Srbiju
Nakon što su se reperi Buba Corelli i Jala Brat našli u žiži javnosti zbog snimka s njihovog nastupa u Nišu kada su se članovi njihovog obezbjeđanja nasilnički ponašali prema jednom mladiću iz publike, popularnom muzičkom dvojcu navodno je zabranjen ulazak u Srbiju.

Reperi se jučer nisu oglašavali da potvrde ili demantuju novinske natpise, ali je organizator festivala na Ušću na kojem je rep dvojac trebalo da nastupi, objavio da “uslijed novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan”.

Dan kasnije, Jala Brat se "oglasio" storijem na Instagramu. On je uz video kako izlazi na binu u Budvi napisao: Ljubav nema granica.



(Ajdin Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana