6.9.2021. 15:47
'Nema hljeba' u fudbalu: Bh. fudbaler prekinuo karijeru da bi ušao u 'Zadrugu'
Fudbaler Dino Dizdarević bio je vezan ugovorom sa klubom Simm-Bau do juna 2022. godine, ali prema posljednjim informacijama, došlo je do raskida ugovora, pa će Dino biti slobodan u potraži za novim klubom. Još uvijek nema naznaka gdje bi fudbaler mogao nastaviti karijeru i da li će je uopće biti njenog nastavka.

Dizdarević je slovio za jednog od najboljih igrača Prve lige FBiH

Ono što je javnosti interesantnije u ovom trenutku da je Dizdarević prema pisanju medija prekinuo fudbalsku karijeru da bi učestvovao u rijalitiju Zadruga.

Zadruga 5 počela je sinoć sa emitovanjem, a kako su prenijeli srbijanski mediji Dizdarević se odmah  po dolasku u karantin, koji je bio obavezan za sve učesnike, srdačno upoznao sa budućom cimerkom Sanjom Grujić, a reklo bi se da su se rodili i prve simaptije.

Sport1 - (FOTO) Prekinuo fudbalsku karijeru da bi ušao u "Zadrugu": Dino  Dizdarević počinje rijaliti, već se 'skontao' sa cimerkom

Iskusni napadač je do sada promijenio niz klubova u federalnom takmičenju, a prije dolaska za Simm Bau nastupao je za TOŠK iz Tešnja. Imao je angažman i u švicarskoj za ekipu Pajde Mohlin.

U BiH je još igrao za Jedinstvo, Slogu Doboj, Žepče, Natron Maglaj, Bosna Visoko. Ostaje da se vidi kakvo iskustvo ga čeka u narednom periodu.

(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana