2.1.2022. 13:07
Krvav doček: Tri osobe izbodene na novogodišnjem nastupu Dare Bubamare
Tri osobe izbodene su tokom novogodišnjeg nastupa Dare Bubamare u jednom od beogradskih hotela.

Kako piše Nova.rs, do napada je došlo u toaletu hotela.

Ubrzo nakon napada nastup je prekinut, a u hotel je stigao veliki broj policajaca, kao i kola hitne pomoći.

Iz Hitne pomoći su rekli da je jedna osoba zadobila teške povrede.

Stanje napadnutih osoba zasad je nepoznato.

Prema saznanjima Nova.rs, u hotelu tokom večeri su nastupala tri pjevača – Sloba Radanović, Dara Bubamara i Aleksandra Mladenović, a nastupi su bili u nekoliko sala. Sve je prolazilo u najboljem redu, sve dok pojedini gosti, koji su najvjerovatnije bili u alkoholisanom stanju, nakon ponoći nisu počeli da prave probleme.

Najprije je nešto oko dva sata poslije ponoći došlo do koškanja ispred bine, a kasnije do još jednog. Situacija se ubrzo smirila zahvaljujući organizatorima dočeka, koji su odmah intervenisali.

Ipak, nešto kasnije policija je uletjela u hotel, prekinula žurku i zabranila prilazak toaletu u kome je došlo do krvavog napada.

Naime, za sada nepoznata osoba je oštrim predmetom nanijelo povrede u predijelu glave i tijela M. M. (44), A. R. (40) i F. A. (27), a zatim je vozilom marke Audi A8 pobjegla u nepoznatom pravcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana