19.1.2022. 22:17
Njegova žena je sve znala! Komšije razvezale jezik o Vesni Zmijanac i tvrde da je bila sa oženjenim čovjekom!
Pjevačica Vesna Zmijanac pronašla je mir , a sada su njene komšije progovorile o pjevačici.

– Ona je najnormalnija žena, kao i svaki običan čovjek. Dođe često kod nas, uglavnom kupuje cigarete i nešto što joj zafali za taj dan. Uvijek je ljubazna – rekla je radnica u lokalnoj prodavnici, piše Blic.


– Dugo je ona ovdje, od 1995. godine. Dolazi joj Nikolija sa djecom često, a obilaze je i prijatelji – kazao je komšija.


Jedan od sagovornika otkrio je da je Vesna svojevremeno imala izvjesnog partnera Milana, koji je bio oženjen. Redovno su se viđali, a za njihovu aferu znali su i njegova supruga, ali i Nikolija.


– Ima od tada sigurno 20 godina. Milan je ovdje živio s porodicom, a Vesna mu je bila ljubavnica. Ona je bila veoma popularna, važila je za jednu od najatraktivnijih pjevačica, a on nije mogao da joj odoli. Postoji jedna priča iz tog vremena… Milan je bio oženjen i kod njega u kuću je došla Vesna sa kćerkom Nikolijom, koja je bila dijete. Sjedi Milan na jednom krevetu, a Vesna sjela pored njega i naslonila mu je svoju glavu na rame… Milanova žena sjedi preko puta njih, a Nikolija kod majke. Pita Vesna nju u jednom trenutku: ” Niki, jel’ bi ti volnela da se mama uda za čika Milana i da ti on bude novi tata? ” Ta priča je bila hit, prepričavalo se to ovde dugo – rekao je komšija za jedne domaće medije, ali je molio da mu ne objavljujemo ime.


Da je Vesna Zmijanac boem među pjevačicama, potvruđuju i njeni sugrađani sa Bukulje. Jedan dečko nam je ispričao kako se Vesna prije mnogo godina provela na jednom punoljetstvu koje je bilo organizovano ispod šatora.


– U to vrijeme muškarcima se pravio ispraćaj, a ženama punoljetstvo ispod šatora. Na jednom takvom događaju Vesna se jako napila. Ona se toliko ubila od alkohola da je muzici dala 6.000 maraka, a oni su u to vrijeme dolazili da pjevaju cijelu noć za 100 maraka – započenjie priču naš sagovornik.


– Došla je sa određenom količinom novca i cijeli dan i noć je poručivala pjesmu: “Mirno spavaj nano”. Kada je potrošila sve pare koje je imala kod sebe, rekla je mojoj sestri gdje joj stoji novac i poslala je po još. Ona im je dala minimum 6.000 maraka to veče, vadila je sve po 100 maraka. Tada je taj novac vrijedio kao sada na primjer 15.000 eura – završio je on. 


(Kenan Bešlija) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana