16.5.2022. 17:35
Relja ponizio Teodoru ured emisije: "Ja sam sad ispala kao da nemam pojma"
Pjevačica Teodora Džehverović i njen kolega Relja Popović ušli su u klinč za vrijeme trajanja muzičkog programa na Idjtv gdje su inače oboje u svojstvu žirija.

Teodora je ušla u svađu sa Reljom oko načina izvođenja navodeći da je teže pjevati i igrati u odnosu na to kada se samo pjeva, gde ju je muzičar ponizio,nakon čega je uslijedio i aplauz.

- Najlakše je stati i pjevati - rekla je Teodora takmičaru.

- Daleko od toga, najteže je stati i pjevati - nadovezao se Relja.

- Jesi li nekad igrao i pjevao? - šokirano je upitala ona.

- Ja sam pokazao posljednjih 15 godina, šta ja znam, ne treba ja ovdje da pokazujem šta znam, kazao je Relja.

- Ako nešto kažeš, treba da stojiš iza toga - ironična je bila Teodora. 

- Stojim iza toga, kad je ona pjevala, to ima snagu neku da se koristiš jednim sredstvom, a to je vokal, da je to mnogo teže nego kad na vokal dodaš i performans i energiju i bekvokali i svašta nešto - izjavio je pjevač

- Kada to samo slušaš, a ne gledaš kako to zvuči? - upitala je Teodora.

- Gledam, nisam slijep, i gledam i slušam i sve mi odgovara - kazao je Relja.

- Ja sam sad ispala kao da nemam pojma, kao neko ko igra i pjeva, znam koliku težinu to nosi i stvarno je jako teško zbog daha i milion stvari da kontrolišeš svoj glas, meni je lično lakše da stojim i kontrolišem, ako dodamo na tu baladu savremeni balet, da li misliš da je teže da stojiš i pjevaš tu baladu? - istakla je Džehverovićeva.

- Ne interesuje me - odbrusio je Relja, prenosi Kurir. 


(A.R.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana