2.5.2024. 19:10
Skandalozna poruka Karleuše: Svakom Bošnjaku deda nije iz Turske ili Arabije, ali smeta jer razumiju srpski jezik
Kontroverzna pjevačica, Jelena Karleuša, oglasila se na društvenim mrežama, a ovaj put je prokomentarisala sve narode sa prostora bivše Jugoslavije.

Poručila je kako smatra da su sve zemlje Balkana "neprijateljski raspoložene" prema Srbiji, te smatra da bismo se svi zajedno mogli proglasiti "genocidnim Balkanom" kada bi Srbija krenula, kako kaže ova pjevačica, da se poziva na "nepravde" devedesetih, pedesetih, četrdesetih, tridesetih, dvadesetih, raznih jasenovaca, Tita i komunista, koji su im, kako tvrdi, "nakačili na grbaču i Albance i ostale narode i narodnosti koji nisu imali ni put ni voz".

- Jer svakom Crnogorcu je deda Srbin, svakom Hrvatu je deda ubijao Srbe, svakom Bošnjaku deda nije došao ni iz Turske ni iz Saudijske Arabije, jer smeta ono ić i razumijevanje srpskog jezika, a svakom Albancu s Kosova je deda bio u plemenskoj bandi koja je napadala srpsku vojsku koja se povlačila prema Grčkoj u Prvom svjetskom ratu u bandi koja je palila vjekovne srpske manastire - poručila je kontroverzna pjevačica.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana