24.8.2021. 22:45
Deset stvari koje žene rade kada žele intiman odnos
Priprema prije "akcije" ženama je izuzetno važna. Naime, one žele da sve ispadne savršeno pa se prije sastanka s partnerom satima sređuju, depiliraju, biraju donji veš...

Iako ćete to rijetko primijetiti na njima, i ženama kroz glavu prolaze različiti scenariji među kojima su i strahovi hoće li uraditi sve kako treba. Puno brinu i o izgledu pa vode računa da sve izgleda savršeno.

Ovih deset stvari većina žena radi prije seksa:

Depiliraju se - jer žele da izgledaju besprijekorno i savršeno.

Lakiraju nokte na nogama - da bi izgledale još bolje.

Malo paniče - uvijek postoji doza straha kako će sve izgledati i hoće li uraditi nešto pogrešno.

Biraju seksi donji veš - ili paniče jer ne mogu da nađu ono što su zamislile.

Satima odlučuju šta će da obuku - ovo se odnosi na žene koje još ne žive sa svojim muškarcima. (Tokom zajedničkog života to je nemoguće izvesti, a da prođe neprimijećeno).

Razmišljaju da li treba da ponesu kondome - ako ni on nema, šta tad? Rješenje - bolje da ponesu, nego da žale.

Dopisuju se s prijateljicama - ne sve, ali većina o sastanku priča i s prijateljicama.

Prave listu u glavi šta da ponesu za jutro poslije - u slučaju da prespavaju kod njega (četkicu za zube, kremu za lice, žvake i čisti veš).

Zaboravljaju šta su smislile - tako sljedeće jutro idu na posao ili na faks u odjeći od večeri prije, pozajmljuju njegovu četkicu za zube i popravljaju ostatke šminke.

Piju alkohol prije - vjerovali ili ne, i žene često paniče prije sastanaka pa se opuštaju čašom vina.

(Ajdin Balićevac)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana