10.4.2022. 16:15
Gest na vjenčanju kojim je Brooklyn Beckham pokazao moćan dokaz ljubavi
Fotograf Brooklyn Beckham (23), sin Davida i Victorije Beckham, jučee se oženio američkom glumicom i manekenkom Nicolom Peltz’s (27).

Par je romantično vjenčanje za veliki broj zvanica organizovao na imanju porodice Peltz’s u Palm beachu, koje se prostire na više od 4.000 kvadrata. Ono je vrijedno čak 124 miliona dolara i nalazi se tik u okean.

 

Budući da je par sklopio ugovor o pravima na fotografije s prestižnim magazinom Vogue, fotografije mladenaca i njihovih najbližih nećemo vidjeti do izlaska novog broja, ali mediji prenose prve detalje o svadbi. 

 
Otkriven je interesantan detalj: Brooklyn Beckham dodao je svom imenu prezime svoje drage.


Kako piše Daily Mail, ubuduće će koristiti prezime Peltz’s kao svoje srednje ime.


Brooklyn je izgubio glavu za Nicolom i ovo je ogroman znak njegove predanosti i njegove ljubavi — rekao je neimenovani izvor za The Sun.


(Elvira K.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

LIFESTYLE
Source.ba-sva prava pridržana