19.10.2021. 20:08
"Ovih dana mi razni poznati i nepoznati prilaze i svi govore istu stvar: Samo čvrsto, nema nazad, ako sad popustimo nema nas više"
Milan Tegeltija, savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, kazao je kako je narod u entitetu Republika Srpska shvatio, za razliku od opozicije, da nema popuštanja... Ili toga naroda više neće biti, zaključio je Tegeltija.

On je napisao na zvaničnom Twitter profilu kako mu ljudi, “poznati i nepoznati”, prilaze na raznim mejstima sa sličnom porukom.

“Ovih dana mi razni poznati i nepoznati ljudi počev od benzinskih pumpi do kafića u BL prilaze i svi mi govore otprike istu stvar. ‘Samo čvrsto, nema nazad, ako sad popustimo nema nas više’. Narod je shvatio i razumije ono što opozicija neće ili ne smije da razumije”, zaključio je Dodikov savjetnik.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

TECHNOMANIA
Source.ba-sva prava pridržana