22.2.2019. 17:01
Pogledajte kako penzioner Toni zavodi Nadu Abrus
Penzioner Toni javnost je oduševio svojim savjetima za zdrav život i izjavom: "Vježbaj, pi*da ti materina", a otad je njegov lik postao sve češće viđen u medijima.

To ga je lansiralo i do prve glumačke uloge pa mu je pripala i glavna uloga u spotu za pjesmu "Taman si mi mira" Marka Škugora.

Ali on nije jedini koji se pojavljuje uz Marka, a društvo mu pravi glumica Nada Abrus, s kojom glumi ljubavni par u spomenutom muzičkom spotu.


Spot je sniman u jednom zagrebačkom hotelu, a prati priču ljubavnog para koji se tamo upoznaje i zaljubljuje, prenosi Avaz. 

Tako je penzioner Toni angažmanom pokazao da ima i glumački talent, ali i kako zavodi pripadnice ljepšeg spola.



(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana