9.12.2019. 14:06
Poznata komičarka prekinula svadbu, tukla mladoženju buketom i vikala 'To je trebalo da budem ja': Pet mjeseci sam pripremala tu šalu
Stacey Owen (29) je uživala na svom vjenčanju, kada je u sekundi pretrnula od straha. U dvoranu seoskog hotela gdje je održano slavlje, uletjela je žena u vjenčanici i vikala: ‘Zaustavite vjenčanje, trebalo je da to budem ja’. Na snimku se vidi kako udara buketom mladoženju po glavi dok je novopečeni par pokušavao da pleše.

Stacey je prvo pomislila da je to ‘luda’ bivša djevojka njenog supruga, ali se radilo o komičarki January Rees koju je angažovala njena kuma Jackie Levis. Nakon prvobitnog šoka svi su prasnuli u smijeh, posebno mlada.

“Pet mjeseci sam pripremala tu šalu. Stacey je očekivala iznenađenje, a ja sam poželjela da uradim nešto glupo”, rekla je kuma i dodala da su se svi uplašili kada je komičarka uletjela u dvoranu jer su mislili da je to zaista mladoženjina bivša.

“Moj partner je u početku bio prestravljen. Plesali smo naš prvi ples, a svijetla su bila slaba i nismo joj vidjeli lice. Pomislila sam da je to jedna od Carryjevih bivših djevojaka. Tada su se svijetla upalila i vidjela sam joj lice, odmah sam je prepoznala”, rekla je Stacey na kraju, prenosi CDM.




(Amila Alijagić)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana