13.1.2020. 20:21
Došla mu policija na vrata jer je papagaj glasom žene vikao 'Upomoć! Pustite me napolje'
Članovi zabrinute porodice iz Floride (SAD) pozvali su policiju jer su čuli zapomaganje iz susjedne kuće. Policajci su došli, i ispred garaže zatekli četrdesetogodišnjeg muškarca po imenu Jason kako popravlja kola. Kada je čuo zbog čega su policajci došli, nestao je na minut.

“Idem da vam dovedem osobu koja pravi buku”, rekao je i kada se vratio, u rukama je imao Ramba, papagaja kojeg ima za ljubimca još od djetinjstva.

Amerikanac je svog ljubimca naučio da govori “Upomoć! Pustite me napolje” kada je bio mali s namjerom da iznervira roditelje. Rambo uz to ima ženski glas pa je zvučalo kao da je žena zatočena u kući i moli za pomoć. Srećom, sve se završilo kao anegdota i niko nije morao biti hapšen.

Jasonova supruga kaže da je Rambo poput člana porodice te da ga doživljava kao ujaka svoje djece. Kaže da joj u tome pomaže i činjenica da papagaj misli da je ljudsko biće, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana