4.4.2020. 19:59
Ples medicinara uz popularne ritmove do sada pregledalo dva miliona ljudi
Ovaj snimak za kratko je vrijeme obišao svijet. Pogledalo ga je već više od dva miliona ljudi, podijeljen je više od 110.000 puta, a komentara je bilo bezbroj.

Na njemu se vidi medicinsko osoblje koje je, u vrijeme kada svijetom hara novi soj koronavirusa i izaziva strah i paniku, našlo vremena da malo razveseli ljude.

Nije poznato u kojoj je bolnici nastao, ali zasigurno zaslužuje aplauz i vrijedi ga pogledati. Ako ništa, da malo skrenemo misli od sumornih vijesti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana