19.4.2020. 22:45
Foot Shake Dence stigao u Jablanicu: Zdravstveni radnici pokazali svoje umjeće u popularnom plesu
Foot Shake Dance stigao je i do Jablanice.

Zdravstveni radnici hrabro su se okušali u popularnom svjetskom izazovu koji su ranije snimili i radnici mostarske Hitne pomoći te radnici staračkog doma Tekija.

Obučeni u zaštitna odijela, s maskama i rukavicama ispred vozila Hitne pomoći pokazali su svoje umjeće u ovom simpatičnom plesu.

Pogledajte u videu koliko je ova ekipa bila uspješna u svome izazovu. Ovaj internetski izazov u susjedstvu su započeli pulski policajci koji su, kako to biva u izazovima, izazvali ostale žurne službe u Hrvatskoj da snime isto.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana