8.5.2020. 22:40
Kamiondžija nakon svađe uništio Ferrari vrijedan 150.000 dolara
Vlasnik kompanije iz Čikaga, rodom iz Srbije, ostao je bez svog skupocjenog automobila nakon svađe sa vozačem.

Naime, transportne kompanije u Sjedinjenim Američkim Državama prolaze kroz teške dane. Otkako je prošao prvi talas epidemije koronavirusa, u kome su kamiondžije imale puno posla prevozeći hranu i osnovne potrepštine, koje su uspaničeni građani razgrabili sa polica, nastupio je period mrtvila.

Privreda je stala, tereta je sve manje, a cijene transporta su dostigle historijski nizak prosjek, tako da su posljednjih nekoliko nedjelja brokeri prevezenu milju plaćali u prosjeku jedan dolar, u nekim slučajevima čak i ispod toga.

Besparica u biznisu u regionu američkog Srednjeg Zapada izaziva veliku nervozu ovih dana. Živci su napeti kao strune, lako dolazi do nesporazuma i varnica, a takva situacije je počela da uzima i svoj danak.

Ovoga puta je stradao jedan ferari… Vozač, Amerikanac, poslije prepirke sa jednim muškarcem, porijeklom iz Srbije, vlasnikom kompanije iz Čikaga, upalio je kamion i skoro uništio skupocijeni automobil vrijedan 150.000 dolara.


(Nermana Crnčalo)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana