1.12.2020. 19:55
Kesić o Dodikovom porazu u Banjoj Luci: Nismo jači od sudbine
Zoran Kesić se u svojoj emisiji "24 minuta" bavio i porazom Milorada Dodika u Banjoj Luci, čija stranka je ostala bez funkcije gradonačelnika.

- Čekajte ljudi, kakva je to prijetnja da će uzeti biračke spiskove i pregledati za koga su ljudi glasali? Znamo da se u Bosni svašta može, ali ovo je malo previše čak i za nas u Srbiji. Pa šta je sljedeće da im poruši puteve koje je napravio, da im ukine javni prijevoz, da im zabrani grijanje... Suludo, pa to čak ni Dodik ne bi... Ja se nadam da ne bi... - kazao je, između ostalog, Kesić.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana