3.2.2021. 13:10
Slovenačka tinejdžerka tragično preminula uslijed udisanja prevelike količine gasa za smijanje
Državljanka Slovenije stara 17 godina preminula je nakon udisanja gasa za smijanje, a koji je zajedno s prijateljicom udisala iz boce.

Nesreća se dogodila u Gracu u Austriji, gdje je tinejdžerka bila u posjeti prijateljici, pišu austrijski mediji i dodaju da je policija u stanu gdje se dogodila nesreća, pronašla pet praznih boca, od kojih je žrtva koristila najmanje tri, a pronađena je i marihuana.

Ljekari upozoravaju da je udisanje gasa za smijanje veoma ozbiljan trend među mladima koji može da dovede do manjka kiseonika u tijelu i smrti, prenosi ATV.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana