8.3.2021. 14:34
Muškarac završio u hitnoj zbog nečega što svi radimo
Pucketanje kostima u vratu je nešto što većina ljudi danas radi. Nekima je navika, a neki to ipak rade s ciljem postizanja određenog olakšanja usljed mišićne napetosti.

Pucketanje kostima je opasnije nego mislite. Mladić po imenu Kaden Thaddeus je zbog toga završio na odjelu hitne pomoći. 

"Nemojte pucketati kostima u vratu. Jednostavno nemojte", rekao je u videu objavljenom iz bolničkog kreveta. Svako jutro, čim se probudim, pucketam kostima leđa, zglobova, vrata, to mi je navika. Jutros sam tako zakrenuo vrat i nije se ništa čulo. Onda sam jače. Pa jače. Iduća stvar koju znam je da nisam mogao okrenuti glavu desno, imao sam osjećaj da me netko probo nožem u vrat i završio sam na hitnoj", pojasnio je na TikToku. - Prenosi index.hr

(D.Husanović)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana