2.5.2021. 8:59
Urnebesna situacija u Indoneziji: Mladoženja pogriješio svadbu zbog navigacije, čak razmijenili i poklone sa "pogrešnom mladom"
Mladoženja u Indoneziji je završio na pogrešnom mjestu zahvaljujući Google navigaciji, prenosi “Unilad”.

Par je koristio funkciju dijeljenja lokacije na Google mapama, kako bi osigurao da svi završe na dobrom mjestu, međutim nevjesta tvrdi da je definitivno dala pravu adresu, pa za incident krivi Google.

Međutim, mladoženja i njegova pratnja ne samo da su se pojavili na pogrešnom mjestu, već su ćaskali sa okupljenom porodicom pogrešne mlade, razmijenili poklone, a zatim zauzeli mjesta i tek onda shvatili da im je mlada potpuno nepoznata i da su pogriješili lokaciju.

(H. Ahbabović)


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana