7.6.2021. 20:38
Britanski policajci predmet podsmijavanja zbog jedne fotografije
Policajcima u Velikoj Britaniji mnogi su se narugali jer su koristili kamion od 7.5 tona kako bi uklonili električni skuter.

Policija iz West Mercia u petak je na Facebooku ponosno objavila fotografiju na kojoj se vidi kako prevozi zaplijenjeni romobil na kamionu.

Policija je saopštila da je vozilo zaplijenila nakon što je vozač primijećen kako se njime vozi na javnim putevima.

Ali, korisnici društvenih mreža brzo su istaknuli kako su policajci mogli koristiti manje vozilo za prijenos skutera - koji teži manje od 45 kilograma.

Neki su pisali kako su ga jednostavno mogli smjestiti na stražnje sjedalo policijskog automobila, umjesto angažmana kamiona.


(Ajdin Balićevac)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana